Στην ALTERLIFE δεν επιχειρούμε να σας βγάλουμε μια ακόμη διαίτα – διατροφή, να σας δώσουμε μια μαγική συνταγή την οποία θα ακολουθήσετε λιγότερο ή περισσότερο αυστηρά.
Μέλημα μας είναι να σας εκπαιδεύσουμε να σκέφτεστε ορθά διατροφικά. Να ανεβάσουμε στην συνείδησή σας την σημασία της πρόσληψης των σωστών θρεπτικών και όχι μόνο συστατικών που το σώμα σας έχει πραγματικά ανάγκη για να λειτουργεί αρμονικά στην διαδικασία εκπλήρωσης των fitness στόχων σας.
TI EINAI;

Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε τον Ιδανικό Σύμμαχο.

Την POWER HEALTH, την κορυφαία Ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας και διατροφής, που το όραμα, η αποστολή και οι αξίες της συνάδουν απόλυτα με τις αντίστοιχες της ALTERLIFE.

Mind the Food

Θέλω να δοκιμάσω

το Mind the Food by Power Health και να δώσω στην διατροφή μου την προσοχή που της αξίζει!
Με όραμα να μας προσφέρει μία καλύτερη ποιότητα ζωής, η Power Health είναι δίπλα μας εδώ και 35 χρόνια με καινοτόμα προϊόντα υγείας, τόνωσης, φροντίδας, ομορφιάς, που ανταποκρίνονται στο δικό μας τρόπο ζωής και καλύπτουν τις δικές μας καθημερινές ανάγκες.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ της POWER HEALTH είναι να αξιοποιεί τη σοφία της φύσης και τη δύναμη της επιστήμης δημιουργώντας ποιοτικά, ασφαλή, αποτελεσματικά προϊόντα που προλαμβάνουν και θεραπεύουν ήπια καθημερινά προβλήματα υγείας, μας χαρίζουν δύναμη και ενέργεια, φροντίζουν την εμφάνισή μας και μας βοηθούν να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή.
Θέλω να δοκιμάσω το το Mind the Food by Power Health και να δώσω στην διατροφή μου την προσοχή που της αξίζει!
Δείξε μας εμπιστοσύνη, συμπλήρωσε την φόρμα που ακολουθεί και δώσε μας την ευκαιρία να σου αλλάξουμε τη ζωή… Μπορεί να είναι τόσο απλό!!!
Trust Yourself – Trust POWER HEALTH – Trust Alterlife
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.