Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και την βοήθειά σας να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο των υπηρεσιών μας!!!

ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Η ανάπτυξη της ALTERLIFE δεν θα ήταν αυτή αν δεν είχε την ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ να την υποστηρίζει με αξιοπιστία και συνέπεια στο τεχνικό – κατασκευαστικό κομμάτι. Έχοντας ήδη από την πρώτη συνεργασία καταλάβει πλήρως τις ανάγκες και την φιλοσοφία της ALTERLIFE, μας παραδίδουν έγκαιρα, απροβλημάτιστα και άρτια τεχνικά έργα. Η φιλοσοφία του αρχιτέκτονα Απόστολο Λάμπρου διατηρεί κοινή γραμμή που συνδέει αρχιτεκτονικά τα γυμναστήρια μεταξύ τους συνδυάζοντας καινοτομίες, τεχνοτροπίες και υλικά με μαγικό τρόπο. Ευχαριστούμε τους Νίκο Ταουσάνη και Χρήστο Σκρέκα που αντεπεξέρχονται στις σχεδόν εκτός λογικής απαιτήσεις μας κάνοντας συνεχώς τα αδύνατα δυνατά.

POWER HEALTH logo moto

POWER HEALTH

Ο πρώτος και βασικός μας συνεργάτης που θα μας βοηθήσει να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της υπηρεσίας διατροφής, μιας υπηρεσίας που η στρατηγική σημασία της στην επίτευξη του αποτελέσματος είναι αδιαμφισβήτητη. Εκπαιδεύοντας τους διαιτολόγους – διατροφολόγους αλλά και τους γυμναστές μας, θα μεταφέρει την τεράστια τεχνογνωσία που διαθέτει, καθώς και το πάθος – οραμά της για την σωστή διατροφή. Όλα αυτά για να να πετύχετε πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά όλους τους Fitness στόχους σας.

INTERSPORT

INTERSPORT – Sport to the People

Ο αθλητισμός είναι για όλους και η αποστολή της INTERSPORT – σε απόλυτη ταύτιση με αυτή της ALTERLIFE – είναι να φέρει τον κόσμο κοντά στον αθλητισμό! Η φιλοσοφία της INTERSPORT είναι απλή, όσο περισσότερο σου αρέσει κάτι, τόσο περισσότερο το κάνεις. Επιλέξαμε στρατηγικά την INTERSPORT, την κορυφαία αλυσίδα αθλητικών ειδών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη στην προσπάθειά μας να κάνουμε την εμπειρία σας κατά την διάρκεια της άσκησης πιο ευχάριστη και ολοκληρωμένη!
INTERSPORT & ALTERLIFE

BODYTALK

Στην ALTERLIFE στρατηγικά προσπαθούμε να αλλάξουμε την ζωή των συμπολιτών μας μέσω της γυμναστικής και η κουλτούρα και η φιλοσοφία της BODYTALK “Train. For. Pleasure” συνάδει απόλυτα και συμπληρώνει την δική μας. Προχωρούμε δυναμικά στην στρατηγική συνεργασία με την κορυφαία Ελληνική εταιρεία ένδυσης στην κοινή μας προσπάθεια να αφαιρέσουμε την φράση «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ» μπροστά από το γυμναστήριο.

BODYTALK + ALTERLIFE!!!